Kampeerplaats

Kamperen in de Veluwse IJsselvallei? U kunt het hele seizoen bij ons terecht, dus ook in de winter. Onze camping is perfect voor de gast die graag fietst of wandelt door de bossen van ons landgoed of langs de IJssel.

Tijdens de schoolvakanties is onze boerderijcamping een waar paradijs voor gezinnen met kinderen. Wilt u kamperen in Gelderland met kleine kinderen t/m 10 jaar? Dat kan perfect op onze autovrije camping.

Er zijn 6 verschillende velden met kampeerplaatsen. Op elke plek 10 ampere stroom. Bekijk hier ook de plattegrond van de camping. Aankomst op zondag is helaas niet mogelijk.

  1. Bomenveld:

Op het Bomenveld bevinden zich 10 schaduw-en zonplekken, waarvan 7 met een tegelplateau. Dit veld is omringd met een groenstrook. Leuk om te weten is dat hier ook een klein speeltuintje te vinden is. In de zomer is dit daarom een populair kampeerveld. Deze plaatsen zijn € 1,00 goedkoper dan de andere, i.v.m. eventuele geluidshinder van de weg. Het Bomenveld is ook te reserveren voor campers.

  1. Eersteveld:

Het Eersteveld ligt naast de speelstal (geen hinder van spelende kinderen) en dicht bij het sanitair. De eerste 3 plekken hebben alleen ochtendzon. Alle 7 plaatsen hebben een tegelplateau.

  1. Middenveld:

Op het Middenveld liggen 8 kampeerplaatsen, waarvan de eerste 4 ochtendzon hebben. Plekje 3 en 4 hebben een tegelplateau.

  1. Hoekveld:

Op het Hoekveld vindt u hele ruime plaatsen met een prachtig wijds uitzicht, liggend langs het water. Plekje 2 heeft een tegelplateau. De plaatsen 2 en 3 hebben schaduw in de middag en zijn zeer rustig gelegen. 

De plekjes 4 tot en met 8 zijn comfortplaatsen. Deze zijn ruimer en hebben als extra een eigen water- en rioolaansluiting. Dit zijn allemaal 100% zonplaatsen (€ 3.00 per nacht duurder dan de basisprijs).

  1. Openveld:

Op het Openveld bevinden zich zeer ruime comfortplekken met prachtige vergezichten. Plekje 2, 5, 6 en 7 hebben een tegelplateau. (€ 3.00 per nacht duurder dan de basisprijs).

  1. Speelveld:

Op het Speelveld liggen ruime comfortplaatsen rondom een groot water- en zandspeeltoestel. De kampeerplaatsen 1, 6 en 7 hebben een tegelplateau. In de naastliggende natuurvijver, met hek rondom, kunnen de kinderen heerlijk vissen. In de schoolvakantie boeken wij op het Speelveld alleen gezinnen met kleine kinderen. (€ 3.00 per nacht duurder dan de basisprijs).

  1. Tentveld: 

Voor passanten die met een klein koepeltentje komen kamperen, bieden wij de trekkersplaatsen. Er is hier geen stroomvoorziening. 

 

 

Terug naar overzicht