Algemene voorwaarden

Camping weetjes

Fijn dat u interesse hebt in onze camping op Landgoed Beekzicht in Voorst. U bent van harte welkom. In de zomer zijn hier vaak veel gasten en heerst er altijd een heel gezellige en gemoedelijke sfeer. Wij doen er alles aan dat zo te houden. Om dit in goede banen te leiden zijn er wel enkele spelregeltjes nodig.

 1. Voorkeursplaats: Tijdens het boeken heeft u misschien bij opmerkingen een voorkeurslocatie aangeven. Wij zullen daar zo veel mogelijk rekening mee houden, maar kunnen het niet 100% garanderen. Wij kennen als geen ander de plekjes en maken er altijd een hele puzzel van om iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen. Gasten die lange periodes boeken gaan voor op kort-kampeerders. Kort-kampeerders passen we in op plekken daar waar op dat moment ruimte voor is, maar we houden wel zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Is er bij aankomst ruimte genoeg, dan zoeken we samen een mooi plekje uit.
 2. Schoolvakanties: Tijdens schoolvakanties boeken we alleen gezinnen met kleine kinderen op het speelveld i.v.m. het speelaanbod in het midden van het veld. Tijdens vakanties wordt leegstand doorbetaald als voltarief.
 3. Comfortplek: is € 3.00 per nacht duurder. U hebt dan net zoals alle plekken 10 ampère stroom maar als extra een water- en rioolaansluiting op uw plek. Dit zijn zeer ruime plaatsen. 
 4. SVR: Alleen op vertoon van uw pas krijgt u korting, namelijk € 1.00 per nacht, per plaats. Een SVR-lidmaatschap kunt u ook bij aankomst aanvragen voor € 10,00 per jaar. U krijgt dan meteen de korting. Vergeet uw pas niet, wij vragen er niet naar en wij storten achteraf geen korting terug.
 5. Elektra: Wordt geregistreerd via verbruiksmeters. Dit wordt bij vertrek verrekend als € 0,60 per kWh. Wel wordt er altijd minimaal 5 kWh per nacht gerekend ook bij geen of minder verbruik. Door de hoge energie prijzen kan het zijn dat we dit tijdens het seizoen aan moeten passen. 
 6. Auto: Alleen bij aankomst en vertrek is uw auto op de camping toegestaan. Wij hebben een grote parkeerplaats waar uw auto de rest van het verblijf kan staan.
 7. Hond: is aangelijnd zeker welkom.
 8. Familie/vriendengroepen: is hier niet mogelijk. Hooguit 2 plaatsen bij elkaar te reserveren. 
 9. Hemelvaart en Pinksteren:  Rond Hemelvaart kunt u minimaal 5 nachten te boeken. Tijdens Pinksteren kunt  u minimaal 4 nachten te boeken. Wij hebben dan geen verhoogde tarieven.
 10. Annuleren : Tijdens schoolvakanties en feestdagen worden gereserveerde dagen in rekening gebracht. Uitgezonderd Pasen en Herfstvakantie. Ons advies is om een annuleringsverzekering af te sluiten. 
 11. Bezoek: Bezoek wordt vooraf geregistreerd bij de receptie. Krijgt u toevallig veel bezoek in 1 keer, dan zijn wij daar graag van op de hoogte en overleggen daar eerst over. Tijdens heel drukke dagen kan dit niet.
 12. Doelgroep: Dit is een combinatie van 1 of 2 personen  en jonge gezinnen met kinderen tot 10 jaar. Hier maken wij geen uitzondering op. Ons speelaanbod is op kleintjes gericht. Zo kunnen wij de rust en veiligheid handhaven en kunnen kleintjes naar hartenlust spelen.
 13. Rust: Op camping De Adelaar is het rustig tussen 21.00 uur en 9.00 uur. Dit geld ook voor kinderen. Dit lukt over het algemeen prima met de kleintjes tot 10 jaar. Ouders letten op hun eigen kinderen en zijn daar ook verantwoordelijk voor. Wij zijn geen kinderoppas. Kinderen mogen altijd in de speeltuin, speelschuur en recreatieruimte spelen.
 14. Grof afval: mag u na overleg op de camping achterlaten, wij vragen dan een kleine vergoeding.

Fam. Smeenk stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal van goederen of voor het oplopen van letsel gedurende uw verblijf op Camping De Adelaar.

TIP: Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Heel graag tot ziens bij ons op de camping!

Wim en Cobie Smeenk