Van boerderij naar camping

Campingplaatsen en koeien: leuke combinatie!

In 1988 zijn we voorzichtig begonnen om bij ons veeteeltbedrijf een kleine camping te realiseren met maar vijf plekjes. Dit was direct een groot succes en een erg leuke en goede combinatie met onze koeien. Daarom besloten wij onze kleine camping uit te breiden. Zo werden het al snel 15 plekken en weer later 25 plekken. Wij beleven veel plezier in het omgaan met gasten, en de contacten door de camping en de kinderfeestjes.

Nog meer campingplaatsen... en minder koeien

In 2010 hebben we besloten te stoppen met de melkveehouderij en in 2011 is onze camping vergroot tot 50 mooie en ruime plekken. Ook realiseerden wij een apart camperveld waar 12 campers kunnen staan op verharde plekken. En, we geven ook al vanafd 2004 kinderfeestjes in de periodes buiten de schoolvakanties. In de skybox hebben de ouders een goed overzicht over de spelende kinderen, maar ook over onze koeien. Want in onze weilanden en ook regelmatig in de schuur lopen onze nieuwe koeien. Het zijn er 20 van het ras: Brandrood rund. Dit is een oud, Nederlands ras dat niet zo vaak voorkomt in Nederland. Onlangs hebben we de oude melkput omgevormd tot een workshopruimte die gehuurd kan worden om een workshop te geven, maar ook voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest.

Al met al runnen we met veel plezier 'Camping De Adelaar'. Heel graag begroeten we u ook op ons mooie landgoed! En wist u dat u eenvoudig alvast online uw plaatsje kunt reserveren?

Reserveer uw plek!

Boerderijcamping Gelderland