Reserveren

 1. Voor CAMPERS is reserveren niet mogelijk. Ook niet in de vakantie. U bent van harte welkom op ons aparte camperveld. U mag 's zomers en 's winters spontaan aankomen. Is het camperveld vol dan is er een groenstrook waar we campers kunnen plaatsen (zonder stroom). Op de gewone camping plaatsen we geen campers uitgezonderd het Bomenveld. 
 2. Zondag en dinsdag is géén aankomstdag. Vertrekken kan wel. 
 3. Tijdens het reserveren kunt u uw wensen en voorkeuren bij opmerkingen plaatsen. Wij doen ons best om het mooiste plekje voor u te reserveren.
 4. Heeft u een SVR-kortingspas? Toon deze dan bij aankomst, dan verrekenen wij de korting van € 1,50 per nacht. In de voorwaarden en bijlage bij van uw reservering vindt u hier meer informatie over.
 5. Wij zijn een kindvriendelijke camping voor gezinnen met kinderen t/m 10 jaar, daarom nemen wij geen reserveringen met kinderen boven de 10 jaar aan.  
 6. Annuleren : 14 dagen of korter voor aankomst worden gereserveerde dagen berekend. Dit geld alleen tijdens feestdagen en tijdens de schoolvakanties. 
 7. Onderstaande  om even rekening mee te houden!!!    (Dit geld niet op het camperveld.) 
 • Rond de Hemelvaart  alleen reserveren voor  minimaal 5 betalende nachten.  Geen groepen (meer dan 2 gezinnen)
 • Rond de Pinksteren alleen reserveren voor minimaal 4 betalende nachten. Geen groepen  (meer dan 2 gezinnen)
 • Hoogseizoen minimaal 5 nachten vooraf te reserveren. Kort kamperen kan dan alleen last minute. 
 • ANNULERING>  mooie comfortplaats vrij van zaterdag 28 mei tot woensdag 8 juni. Minimaal 7 nachten reserveren. Alleen geschikt voor caravan 2 personen. U mag een mail sturen. 
 • Op bomenveld (wat meer schaduw en verkeershinder een plek vrij gekomen met de hemelvaart voor minimaal 5 nachten te reserveren.  U mag een mail sturen.