Online reserveren

Reserveren/agenda

Nu ook in de winter geopend. 

  •  Doelgroep Adelaar: Personen zonder kinderen en gezinnen met jonge kinderen tot 10 jaar. Hier maken wij géén uitzondering op.

Voor CAMPERS, reserveren is niet mogelijk. Ook niet in de vakantie.

U bent van harte welkom op ons aparte camperveld.  U mag zomer en winter spontaan aankomen. Is het camperveld vol dan is er een groenstrook waar we campers kunnen plaatsen. (zonder stroom) Op de gewone camping plaatsen we geen campers uitgezonderd het bomenveld.


Direct online reserveren

Boek eenvoudig online en wees verzekerd van een geweldige vakantie op de Adelaar. Op zondag géén aankomstdag Vertrekken kan wel.

U kunt niet op plek reserveren maar wel uw wensen en voorkeuren bij opmerkingen plaatsen. Wij beloven niets maar gaan zeker ons best voor u doen.

SVR-korting kunt u niet aanvinken tijdens het reserveren. Als u bij aankomst uw pas toont verrekenen wij de korting van €1,50 per nacht  In de voorwaarden en bijlage bij uw reservering meer info hierover. 

Rond de meivakantie en hemelvaart rekenen we minimaal 5 betalende nachten en rond de Pinksteren minimaal 4 betalende nachten ook al verblijft u korter.

Verder geen verhoogde prijzen.