Speelschuur

Of het nu mooi of wat minder mooi weer is, de speelschuur is altijd geopend. Kinderen zullen zich gegarandeerd vermaken in dit speelparadijs! Ze kunnen met elkaar stoeien in het stro, springen op de trampolines of een potje minigolf spelen. Maar er is meer! Er is een tafeltennis- en tafelvoetbaltafel en in de grote zandhoek kunnen zandkastelen gebouwd worden. 

Ook voor volwassenen is de speelschuur hartstikke leuk! Zo is er een tafelvoetbal, kan men sjoelen of een potje tafeltennis spelen. Er staat ook een pooltafel. Vanaf de zitjes in de speelschuur kunt u de kinderen zien spelen, terwijl u geniet van een krantje of goed boek. 

Achterin de speelschuur bevindt zich een fijne ruimte voor de koeien waar ze kunnen slapen en eten. 

Wist u dat onze speelschuur ook gehuurd kan worden voor een kinderfeestje? Boven in de speelschuur bevindt zich een verwarmde skybox met goed overzicht over de hele speelschuur. Hier kunt u tijdens het feestje koffie, thee of limonade nemen. Tevens worden hier de lekkere maaltijden van het kinderfeestje genuttigd, zoals een patatje, pannenkoeken of broodjes knakworst.

Faciliteiten overzicht