Hoe ziet het feestje eruit?

Het leuke van een feestje op een boerderij!

Heel veel ruimte, echt spelen, vies worden, dieren, boerenlucht, genieten en gewoon KIND ZIJN.

Speelfeest:

Duurt max. 3 uur en kost €9.00 per persoon.(kinderen én volwassenen).

Minimaal 10 personen en maximaal 15 personen (kinderen tot max. 9 jaar.) Het is mogelijk om met minder dan 10 personen te komen, maar we rekenen dan het minimum van 10 personen.

Spelen

Of je nu je kinderfeestje in de zomer of winter wilt houden, op Boederijcamping De Adelaar is er altijd wat te spelen. Buiten speel je verstoppertje achter de vele schuren, kun je rondracen op de skelters of stepjes of ga je op zoek naar beestjes of kastanjes in de natuur. In de zomer is het zand & water speeltoestel erg populair.

In de overdekte speelstal kun je stoeien in het stro, spelen in de zandhoek of springen op de trampolines. Heb je zin in iets anders? Dat kan want er is nog meer! Er is een tafeltennistafel, een tafelvoetbaltafel, minigolf en veel spelletjes. Mama en papa kijken toe vanaf de verwarmde skybox  , waar jullie ook een glaasje limonade kunnen drinken. De overdekte speelschuur is ideaal wanneer het regent op je kinderfeestje. 

Onze mooie koeien komen ook graag even op je feestje. De Brandrode runderen zijn erg lief en stoer, en lopen achter in de speelschuur. Het kan zijn dat je ook de kalfjes tussen de grote koeien ziet. In de zomer staan de koeien buiten in het weiland. 

Op de camping loopt ook een lieve labrador (Pepper) die graag geknuffeld en geaaid willen worden. Durf jij het aan?

Er staat appelsap, ranja, koffie en thee. Snoep, eten , weggooi borden en bestek mag uzelf meenemen.  

 

 

 

Kinderfeestje op boerderijcamping Gelderland

 

Tijden

Je kunt je kinderfeestje op onze boerderijcamping vieren op alle dagen van de week, behalve op dinsdag en op zondag.

Opgeven kan alleen via het reserveringsformulier.

Tips & info

Het feestje begint met uitleg van de boerin. Daarna wordt de jarige even in het zonnetje gezet. 

De ouders mogen de rest van het feestje een oogje in het zeil houden, maar er is altijd iemand aanwezig om wat te vragen. 

Vanwege het stro waar veel in gespeeld wordt, raden wij aan geen gebreide kleren aan te doen. Op de trampoline wordt gesprongen zonder schoenen, dus gemakkelijke schoenen is een aanrader. Rubberlaarzen zijn in de winter erg koud aan de voeten. Dan zijn skilaarzen weer handig en lekker warm. Denk aan handschoentjes of een muts bij koud weer. Vergeet niet dat het op het platteland vaak harder waait en wat kouder is dan in een woonwijk. 

Heb je nog vragen?

 Neem contact op