Hoe ziet het feestje eruit?

Stel je eigen kinderfeestje samen! Maak het zo lang of zo kort als jezelf wilt. Je kunt ervoor kiezen om alleen te komen spelen met je vriendjes, maar ook een speurtocht, een leuk verhaal en erbij eten kan! Hieronder alle mogelijkheden:

De verschillende koefeesten

  1. Spelend koefeest
2 uur / € 5,00 Spelen
  1. Gezellig koefeest
2,5 uur / € 6,50 Spelen, leuk verhaal
  1. Actief koefeest
3 uur / € 7,50 Spelen, speurtocht
  1. Hongerig koefeest
2,5 uur / € 8,50 Spelen, eten
  1. Groot koefeest
3 uur / € 10,00 Spelen, leuk verhaal, eten
  1. Lang koefeest
3,5 uur / € 11,00 Spelen, speurtocht, eten
  1. Cowboy feest
4 uur / € 13,00 Spelen, cowboymasker, eten bij Ribhouse Texas*


Prijzen zijn per persoon (kinderen én volwassenen). Minimaal 10 personen (kinderen tot max. 9 jaar en volwassenen meegerekend). Het is mogelijk om met minder dan 10 personen te komen, maar we rekenen dan het minimum van 10 personen voor het gekozen programma.

* Op dit moment is het Cowboyfeest niet mogelijk. Normaal is het programma als volgt: Aanvang vanaf 14:30 uur met drinken en een cookie. Gevolgd door spelen in de speelschuur en het kleuren van een cowboymasker. Rond 17:15 uur richting Ribhouse Texas voor patatjes, kipnuggets of vissticks en een ijsje met slagroom. Tegen 18:30 uur is het feest afgelopen. 

Spelen

Of je nu je kinderfeestje in de zomer of winter wilt houden, op Boederijcamping De Adelaar is er altijd wat te spelen. Buiten speel je verstoppertje achter de vele schuren, kun je rondracen op de skelters of stepjes of ga je op zoek naar beestjes of kastanjes in de natuur. In de zomer is het zand & water speeltoestel erg populair.

In de overdekte speelstal kun je stoeien in het stro, spelen in de zandhoek of springen op de trampolines. Heb je zin in iets anders? Dat kan want er is nog meer! Er is een tafeltennistafel, een tafelvoetbaltafel, minigolf en veel spelletjes. Mama en papa kijken toe vanaf de verwarmde skybox, waar jullie ook een glaasje limonade kunnen drinken. De overdekte speelschuur is ideaal wanneer het regent op je kinderfeestje.

Onze mooie koeien komen ook graag even op je feestje. De Brandrode runderen zijn erg lief en stoer, en lopen achter in de speelschuur. Het kan zijn dat je ook de kalfjes tussen de grote koeien ziet. In de zomer staan de koeien buiten in het weiland. 

Op de camping lopen ook twee lieve labradors die graag geknuffeld en geaaid willen worden. Durf jij het aan?

Leuk verhaal

We vertellen je graag een heel mooi verhaal over een boer die een beetje dom is en op de boerderij de gekste dingen meemaakt met al zijn dieren. 

Speurtocht

Een speurtocht die je met de hele groep onder leiding van papa en of mama gaat beleven. Met opdrachten en vragen. De minimumleeftijd is 7 jaar of ouder. De speurtocht gaat door weilanden en bos dus even laarzen aan als het een regenachtige dag is.

Eten

Na veel spelen en bezig zijn, heb je vast een knorrende maag gekregen. Ook die kun je hier vullen met patatjes, pannenkoeken (niet op zaterdag) of broodjes knakworst. De maaltijden zijn ruim zodat ook iedereen voldoende kan eten. De feestjes die rechtstreeks uit school binnen komen, kunnen beginnen met eten. Dit wordt in de praktijk veel gedaan. Eigen eten meenemen is niet mogelijk.

Kinderfeestje op boerderijcamping Gelderland

Tijden

Je kunt je kinderfeestje op onze boerderijcamping vieren op alle dagen van de week, behalve op dinsdag en op zondag.

Tips & info

Het feestje begint met uitleg van de boerin. Daarna wordt de jarige even in het zonnetje gezet. 

De ouders mogen de rest van het feestje een oogje in het zeil houden, maar er is altijd iemand aanwezig om wat te vragen.

Op een afgesproken tijd wordt het eten in de skybox gebracht en kan het smullen beginnen.

Vanwege het stro waar veel in gespeeld wordt, raden wij aan geen gebreide kleren aan te doen. Op de trampoline wordt gesprongen zonder schoenen, dus gemakkelijke schoenen is een aanrader. Rubberlaarzen zijn in de winter erg koud aan de voeten. Dan zijn skilaarzen weer handig en lekker warm. Denk aan handschoentjes of een muts bij koud weer.

 

Heb je andere wensen? In overleg zijn er van allerlei mogelijkheden voor een kinderfeestje in onze speelschuur in Gelderland.

Neem contact op