Faciliteiten

Onze boerencamping in Gelderland biedt uitstekende voorzieningen en een aantal extra faciliteiten voor jong en oud. 

Er is een gezellige overdekte ruimte waar u buiten het seizoen in alle rust kunt lezen, informatie kunt bekijken of een spelletje kunt spelen. In de schoolvakanties is de speelschuur dé plek waar de kinderen zich naar hartenlust vermaken. 

Bent u benieuwd wat de omgeving allemaal te bieden heeft? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod van folders en streekbladen.

Tussen de boerderij en camping, op het boerenerf, bevinden zich diverse zitjes waar u van het zonnetje kunt genieten.

Speelschuur

Speelschuur

Kinderen raken niet uitgespeeld in de speelschuur van 400m² met speelparadijs, gezellige zitjes,  pooltafel en workshop ruimte.

Sanitair

Sanitair

Een warme douche, een toiletbezoek of gewoon even opfrissen? Dat kan in een van de twee grote sanitaire ruimtes.

Keuken

Keuken

Goed om te weten is dat wij ook een keuken bieden waar u een heerlijke maaltijd kunt klaarmaken en daarna ook de afwas kan doen.

Fiets- en kanoverhuur

Fiets- en kanoverhuur

De Gelderse natuur verkennen? Huur een fiets en ga eropuit in de omgeving van de camping of huur een kano en vaar over de Voorster Beek.

Dieren

Dieren

Op een boerderijcamping horen natuurlijk ook verschillende boerderijdieren. Koeien, een lieve hond, een aantal poezen en soms wat schapen. 

Gratis wifi

Gratis wifi

Wel zo handig om te weten: op elke campingplaats kunt u gebruikmaken van gratis wifi. Zo kunt u ook eens een berichtje naar het thuisfront sturen.