Reserveren kinderfeestje

Update 10 maart 2021

Kinderfeestjes en coronamaatregelen

De scholen zijn weer begonnen en de aanvragen voor kinderfeestjes komen ook weer binnen. Wij beginnen daar voorzichtig mee maar de binnenruimtes moeten nog gesloten blijven. Vandaar dat de feestjes zoveel mogelijk buiten zullen zijn. Wij hebben de speelstal aan de zijkanten open en de grote voor- en achterdeur open. Daar kunnen de kinderen ook een deel van het feestje spelen.

Wilt u graag eten bij het feestje dan is er een mogelijkheid om een picknickmand met broodjes en beleg (bijv. knakworst) of een stapel pannenkoeken te bestellen. Frietjes kunnen even niet in deze situatie. Ranja en snoep is aanwezig. Alles om uw kind toch een leuk feestje aan te bieden.

Let op: Feestjes voor kinderen tot maximaal 9 jaar.

Door de grote overdekte speelschuur zijn kinderfeestje ook zeker geschikt voor in de winter. Wij geven altijd maar 1 kinderfeestje per keer. Dit omdat we ook een camping hebben en er kans is dat er campingkinderen zijn die ook overal mogen spelen. Dit is voornamelijk in de weekenden in het voor- en naseizoen.

U kunt bij ons uw kinderfeestje vieren op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Hieronder vindt u een overzicht van de datums die niet meer mogelijk zijn.

  1. April
Geen mogelijkheden meer voor kinderfeestjes
  1. Mei
ivm drukte camping geen feestjes
  1. Juni
ivm drukte camping geen feestjes
  1. Juli
ivm drukte camping geen feestjes
  1. Augustus
ivm drukte camping geen feestjes. 
  1. September
 


Feestjes graag zo inplannen dat de vertrektijden op maandag en vrijdag nooit later zijn dan 17.30 uur. O
p zaterdag uiterlijk 16.30 uur vertrek.

Reserveren voor een kinderfeestje op Camping de Adelaar kan alleen via het reserveringsformulier. Zo zorgen we dat alle benodigde informatie ingevuld wordt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op na ontvangt van reservering. Heeft u na 2 dagen nog geen bericht gehad, neem dan even telefonisch contact met ons op via 0575501972.


Contact