Camperplaats

Bent u aan het rondtrekken in Gelderland en zoekt u een camping met een apart camperveld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Grote en zeer ruime plaatsen en jaarrond open. 

Het camperveld is gelegen naast de oude hoogstamboomgaard. Er zijn 12 ruime, verharde plekken op een groot grasveld. U kunt uw camper voor één nachtje plaatsen, maar u mag uiteraard ook langer blijven. De luifel mag uit zodat u wel een droog plekje bij de camper behoudt. Een tentje bij de camper is helaas niet toegestaan.

Er is een watertappunt op het veld en er is een mogelijkheid om vuil water te lozen. Iedere kampeerplaats is voorzien van elektra en u mag van alle campingfaciliteiten gebruik maken.

U bent van harte welkom op de bonnefooi. Het is niet mogelijk om een camperplek op het aparte camperveld vooraf te reserveren, maar er is bijna altijd plaats. Op de camping zelf kunt u enkel op het Bomenveld staan met de camper. Deze plaatsen kunnen wel gereserveerd worden. Hier plaatsen we ook caravans. Dus handig als u met een ander kampeert die een ander kampeermiddel heeft. Vermeld in de opmerkingen uw kampeermiddel.

Reserveer uw camperplaats op het Bomenveld

SVR-korting alleen geldig op de camping. Is alles vol dan is er 1 kilometer verderop nog een campergelegenheid.

Terug naar overzicht