Arrangementen 2021

Kamperen in Gelderland tijdens Hemelvaart of Pinksteren? Kom naar onze rustig gelegen boerderijcamping in Voorst.

Wilt u gewoon een weekendje eropuit? Combineer het tot rust komen midden in de natuur met een dagje uit naar een leuke stad in de buurt zoals Zutphen, Deventer of Apeldoorn.

Ook wanneer u met een groep wilt komen overnachten, bieden wij een aantrekkelijk groepsarrangement. Ontdek hieronder onze kampeerarrangementen.

  1. Weekendarrangement: Altijd geldig met aankomst op vrijdag na 13:00 uur tot zondag 18:00 uur. Inclusief 2 personen, auto, caravan, elektriciteit, belastingen en gebruik van douche. All-in prijs voor € 55,00 (niet in combinatie met SVR korting) Tijdens drukke periode`s nemen we alleen last minute weekendjes aan. 
  2. Hemelvaartarrangement: Geen vaste aankomst- of vertrekdag maar wel minimaal 5 betalende nachten. Geen groepen.
  3. Pinksterarrangement: Geen vaste aankomst- of vertrekdag maar wel minimaal 4 betalende nachten. Geen groepen.
  4. Groepsarrangement: Volwassene: € 12,00 p.p.p.n. / kind 0-3 jaar: € 3,00 p.p.p.n. / kind 4-10 jaar: € 6,00 p.p.p.n. All-in prijs van 13:00 tot 11:30 uur volgende dag. Bij het boeken van een groepsarrangement bent u verzekerd van plaatsen bij elkaar. Daggasten zijn toegestaan à € 5,00 p.p. * 

* In overleg, bij slecht weer is er een binnenruimte. Hebt u kinderen boven de 10 jaar dan kunnen wij vragen ergens anders uw weekend te boeken i.v.m. ons beleid op de camping. Het groepsarrangement is enkel in overleg te reserveren en kan alleen in hele rustige periodes plaatsvinden. Er geldt geen paskorting. 

In september is het vaak nog mooi weer. Wilt u kamperen in het naseizoen op een rustige en fijne boerderijcamping in Gelderland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De schoolvakantie is voorbij, de rust is wedergekeerd en dat maakt het extra fijn om optimaal te genieten van de omgeving. Kom heerlijk nazomeren in Gelderland op Camping de Adelaar. Kies het Weekendarrangement! Alleen last minute

Reserveer uw plek!

Arrangementen kamperen Camping de Adelaar