Camping in Voorst

Onze prachtige camping in Voorst bevindt zich tussen 3 grote steden: Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Voorst is een oud historich dorp wat opvalt door de oude gebouwen en de oude bossen.

Het centrum van het dorp Voorst heeft alle benodigde winkels en is gelegen op op 1 km vanaf de camping. 

Wat kunt u doen op onze camping in Voorst?

Camping de Adelaar is een typische boerderijcamping in Gelderland. Er was namelijk eerst een boerderij en daarna kwam het kampeergedeelte erbij. Er werd een grote speelschuur gemaakt in een van de stallen, zodat er ook voor de kleine kinderen volop plezier te beleven is. Rondom de kampeerplaatsen liggen weilanden met daarin prachtige koeien. 

Vanaf de camping verkent u gemakkelijk de omgeving. U kunt ook een fiets of kano huren. Benieuwd naar alle faciliteiten?

Bekijk de faciliteiten

IJsselvallei

De camping ligt aan de rand van de Veluwe op loopafstand van de IJssel. Al wandelend ontdekt u de natuur over mooie wandelpaden en door de bossen van het landgoed Beekzicht. Er gaan mooie fietsroutes over de dijk die u op een andere manier de omgeving laten zien. Onderweg komt u langs brede uiterwaarden en ziet u dieren als koeien en paarden in de weilanden. De gezellige dorpjes in deze streek in Gelderland kennen typische statige boerenhoeven. Wat u zeker niet zult missen is de rivier die door het landschap slingert. En dat allemaal in de buurt van onze boerderij camping in Voorst.

MEER OVER DE OMGEVING

Camping in Voorst, Gelderland