Kamperen met coronaregels

Geplaatst: 14-03-2021

Welkom op onze camping in deze rare periode. U bent op de hoogte van de RIVM richtlijnen die in het hele land gelden, en dus ook gelden op deze camping. U bent gezond/klachtenvrij en houdt minimaal 1.5 meter afstand van mede gasten.

Sanitair: Sanitiar mag tot zover nog open. We maken vaak schoon en ventileren goed. Ook zeker in het sanitair aan de regels en aan de afstand tot medegasten houden.

Toiletten: Voor u naar binnen gaat handen ontsmetten. Let op de kaartjes aan de deuren van de toiletten, was en douche cabines. U kunt dit buiten door de ramen al zien. Zijn er veel rood (bezet) wacht dan even buiten. of ga naar het andere sanitair gebouw.Denkt u eraan om  de kaartjes om te draaien bij in en uitgaan douche/WC. Laat het toilet schoon achter en gooi hygiëne/schoonmaakdoekjes nooit in de WC maar in het afvalbakje.

Kinderen niet alleen in het sanitairgebouw. Altijd met een ouder. Wel kunnen ze de WC in de speelstal (onder de trap) en in het achterste keukentje ( buitenom achter de speelstal) gebruiken.

Douchen: Na het douchen de ruimte droog en schoon achterlaten voor uw medegasten. Blijf niet langer in het sanitair gebouw dan nodig is.

Afwassen: Maximaal 3 personen in het keukentje. Zoek dan een rustig moment. Niet allemaal om 18/19 uur.

Annuleren : Moet er door aangescherpte richtlijnen geannuleerd worden dan kost u dat niets.

Bezoek: In overleg maximaal 4 personen toegestaan. De richtlijnen voor thuis gelden ook bij ons op de camping. Wij regristreren alle bezoekers die op ons bedrijf komen voor mogelijk COVID-19 brond- en contactonderzoek. Rondom de drukke weekenden van Hemelvaart 13-14-15-16 mei  en Pinksteren 21-22-23-24 mei is helemaal geen bezoek toegestaan.

 

Het zijn best veel regeltjes. Maar op deze manier hopen wij toch samen een heel fijn seizoen te hebben. We hebben respect voor de ouderen die ook op deze camping staan en het ook spannend vinden. Denk aan elkaar. En spreek elkaar er met respect op aan als we het even vergeten.

Campers kunnen niet reserveren maar spontaan aankomen.  Wij hebben super grote plaatsen dus veel ruimte tussen de campers. Wat in dit seizoen echt een plus punt is. Onze ervaring is dat toch veel mensen gaan bellen. Maar wij kunnen dan geen antwoord geven omdat we nooit weten hoeveel er die dag komen. Het gebeurt maar zelden dat we campers geen plaats kunnen geven.

vriendelijke groet  Wim en Cobie

Nieuws overzicht