Reserveren

  1. Voor CAMPERS is reserveren niet mogelijk. Ook niet in de vakantie. Maar u bent van harte welkom op ons aparte camperveld. U mag 's zomers en 's winters spontaan aankomen. Is het camperveld vol dan is er een groenstrook waar we campers kunnen plaatsen (zonder stroom). Of op het bomenveld, het enigste camping veld waar we ook Campers plaatsen.
  2. Zondag en dinsdag is géén aankomstdag. Vertrekken kan wel. Campers kunnen wel aankomen op deze dagen. 
  3. Tijdens het reserveren kunt u uw wensen en voorkeuren bij opmerkingen plaatsen. Wij beloven nooit eenvaste plaats maar doen ons best om het mooiste plekje voor u te reserveren.
  4. Heeft u een SVR-kortingspas? Toon deze dan bij aankomst, dan verrekenen wij de korting van € 1,00 per nacht. In de voorwaarden en de bijlage die bij uw bevestiging meegestuurd wordt meer informatie hier over.
  5. Wij zijn een kindvriendelijke camping voor gezinnen met kinderen t/m 10 jaar, daarom nemen wij geen reserveringen met kinderen boven de 10 jaar aan.  
  6. Door de onzekerheid over de energie kan het zijn dat de prijzen  door het seizoen heen aangepast worden. Dit is ook de reden dat het sanitair niet verwarmd is. 

Met een groep (familie, vrienden)  kamperen is hier niet mogelijk ook niet tijdens de feestdagen. 

Maanden Juli en Augustus minimaal 3 nachten kamperen. Geld niet voor tentveld en camperveld. 

Vanwege de hoge  grondwaterstand  nemen wij geen gasten meer aan voor de Pasen.

Camperveld is wel open. U mag spontaan langs komen.